Lene Zoëga

Maler.
Det at skabe noget og udtrykke mig selv har altid været et vigtigt aspekt i mit liv. Som ung med at skrive digte, kreere kostumer og tøj og altid med en blyant i hånden, hvor sirlige mønstre fandt sin vej til papiret. I 2006 begyndte jeg at male malerier med akrylmaling og har malet lige siden.

Motiv.
Jeg maler intuitivt og lader mig indfange af farver og former. Undervejs udvikler maleriet sig og jeg forsøger at bevare en åben tilgang uden alt for meget kontrol eller plan for resultatet. Jeg bliver inspireret af ting jeg ser, tanker der kommer, følelser der skabes og de drømme jeg har. Du kan se de fleste af mine malerier på: www.nitya.dk

Arbejdende værksted.
Jeg har, siden 2005, brugt det at male i forbindelse med mit arbejde som behandler, og har et maleterapeutisk værksted i mit private hjem.
At sætte andre mennesker i en kreativ proces er en stor passion hos mig og hvor der er mulighed for at frigive endnu mere potentiale, både rent personligt og også fagligt, da flere af mine kursister vælger at bruge metoderne de lærer i en professionel kontekst.
Du kan læse mere om mit terapeutiske værksted på: www.arthousezoega.dk

Kunstgruppe.
Jeg er medlem af kunstgruppen Art10.


Kontaktinformationer.
Hjemmesider: www.nitya.dk        www.arthousezoega.dk
FB: Arthouse Zoëga
IG: arthousezoega
Mail: lenezoega@gmail.com
Mobil: 20813094