Jens E. Pedersen

www.skovtorup.dk

Jeg har fotograferet i mange år. De seneste år er det med digitalkamera.

Jeg blev antaget på den censurerede VK18 med et foto, som også fik tildelt VKs Plakatpris.

Jeg fik antaget et foto på Den cencurerede udstilling RÅ18 i Roskilde.

Mine motiver finder jeg på rejser i Danmark og resten af verden. Jeg har besøgt mere end 65 lande. Mit motivvalg er meget bredt. Det kan både være en lille detalje på en dør, skyskraberne i New York, landskaber, en blomst eller legende børn.

Jeg søger tit et grafisk udtryk i mine motiver. Der er mange street art motiver. Mange af mine fotos er en form for dokumentation, fordi mange motiver ændre sig hele tiden.

Det er overvejede farvefotos jeg arbejder med. Jeg printer dem selv på en Epson printer med 8 farvepatroner.

Jeg har siden 2015 været medlem af kunstnergruppen Morild. Morild har 11 faste medlemmer. Vi udstiller 2 gange årligt i Nykøbing Sj. Morild havde 25 års jubilæum i 2016.

Jeg har i efteråret 2015 være med til at stifte kunstnergruppen ART10, som drev galleriet i Rosen 5, Holbæk i 2016-2017. Det er nu lukket.

Jeg har siden 2013 været fast repræsenteret i det virtuelle galleri WeiheModernArt.com

Jeg har udstillet i flere gallerier i Odsherred, Helsingør, København, Vig og Holbæk samt haft virksomhedsudstillinger flere steder i landet. Har leveret fotos til det fagteknisk blad Trafik & Veje, Fredensborg Kommune og Vejforum og et par virksomheder.

Jeg er medlem af Selskabet for Dansk Fotografi.

Mine fotos kan leveres i flere størrelser fra 12×12 cm til 33×47 cm. Priser fra 600-2.200 kr.

Jeg tilbyder portræt- og familiefotografering, fotografering til fagblade og på konferencer, virksomhedsudstillinger og udsmykninger.