Fernisering oktober 2017

Fernisering søndag den 1. oktober 2017, kl. 13-16.

Galleri ART10 præsenterer to nye gæsteudstillere i oktober måned. 

Det er maleren Janne Graae og kunsthåndværkeren Lise Tang.

Janne bruger kunsten til mental fordybelse på et halvabstrakt plan.

Billederne er i akryl og akvarel. Vand, havfugle, blomster, farver og sindsstemninger har været hendes inspiration.

Janne siger: ”Dette er min første udstilling, men jeg har fra barnsben været tiltrukket af kunsten, især i perioder med skift og udfordringer, der åbner for lidt eksistentiel fordybelse og fornyelse.

At udstille for første gang handler for mig om personlig essens og mod på noget nyt.”

Jannes billeder er af varierende form og udtryk og rummer elementer af både ro og generende rod og uforudsigelighed, som livet også består af.

 

Lise Tang er seminarielektor i faget billedkunst og har arbejdet 36 år på et lærerseminarium i København. Lise har gået på Kunsthåndværkerskolen i Holbæk i 2009-2012. Siden 2013 har hun arbejdet primært med skulpturer i stentøjsler, som enten brændes ved 1260 grader, eller som er rakubrændt.

Lise har siden 2009 udstillet flere forskellige steder, både i Hovedstaden, Roskilde og i Odsherred.

 

Hele udstillingen i ART10 bliver fornyet, så vi kan præsentere en ny og spændende udstilling, som også omfatter galleriets faste medlemmer med malerier, fotos og smykker.

 

Billeder fra ferniseringen

Til dagens fernisering deltog 40 glade besøgende foruden vores gæstekunstnere og faste medlemmer. Der blev hilst på venner og bekendte, kigget på malerier, stentøj og lamper, udvekslet meninger, talt med kunstnerne om motivvalg og teknik, drukket kaffe og nydt vin. Og vi tror, at alle gik inspirerede og berigede hjem fra ART10 med en spændende oplevelse at tænke tilbage på.